DET BEDSTE FRA BEGGE VERDENER

Duo-rollers er nytænkning inde for indretning, hvor man har fundet inspirationen fra to velkendte klassikere, nemlig rullegardinet og persiennen. Denne løsning giver dig det bedste fra begge modeller i én løsning, da du kan mørklægge helt som du kender det fra rullegardinet, men hvor du samtidigt har muligheden for at lukke lyset ind efter behov. Dét synes vi er smart!

Du kan derfor tilføre din indretning en ekstra dimension med  duo-rollerens dobbelte stoflag af transparente og ikke-transparente striber. På denne måde kan du skabe nøjagtigt den stemning i rummet, som du ønsker – og dette ved at trykke på en enkelt knap. Så har du brug for fuldt dagslys i stuen om dagen, men en low-key, hyggelig stemning om aftenen, så er en løsning med duo-rollers lige for dig.

ET LILLE TIP

Når du overvejer indretningen i et rum, så er gardinerne en god måde at bryde med væggens farve. Derfor kan du med fordel overveje farvevalget, når du leder efter nye gardiner. Er rummet blevet kedeligt? Så er tekstiler og gardiner et godt sted at starte – og en hel del billigere end at investere i en helt ny stue.

ET STORT UDVALG MED NOGET TIL ENHVER SMAG

I vores duo-roller-kollektion finder du mere end 90 smukke farver, hvor du med garanti kan finde farvenuancen, som passer i din indretning. Du vil finde alle de farver, som vi elsker og ser til dagligt, men også uvante farver, som kan tilføre ekstra liv til rummet. Vi fører i øvrigt en lang række eksklusive stoffer med lækker blød tekstilfornemmelse, hvor gardinerne står distancen når det kommer til både syn og sans. Vi sørger også for at have produkter hjemme i flere priskategorier, så der er kvalitet at finde for enhver smag – selvfølgeligt!

SØGER DU INSPIRATION?

Hvis du har brug for lidt inspiration til indretningen hjemme i stuen, i soveværelset eller på kontoret, så kan du prøve at læse Vores Guide her. Her opstiller vi punkter du bør holde øje med, når du indretter de forskellige rum. Få et gratis tip eller to med på vejen – vi stiller med glæde vores viden og ekspertise til rådighed!

HJÆLP! HVAD MED MONTERINGEN?

Du kan være helt rolig. Gardinmontøren  monterer og installerer selvfølgeligt også dine nye gardiner, så du slipper for den hovedpine – mens at du står for stil og placering, så tager vi os af det hårde arbejde.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Sidder du tilbage med spørgsmål omkring materialer, løsninger til din indretning eller noget helt tredje, så er du mere end velkommen til at Kontakte Os. Vi stiller hellere end gerne vores ekspertise til rådighed. Hos Gardinmontøren får du altid kyndig rådgivning og smilende service. Hvis du vil høre mere om de mange muligheder, så giv os et kald – så sidder vi klar til at vejlede dig. Vi leverer i hele Nordjylland fra vores kontor i Aalborg.