VORES KUNDERS

ANBEFALINGER

vIL DU ANBEFALE GARDINMONTØREN AALBORG

Vi er stolte og tager gladeligt imod dine anbefalinger via dine sociale netværk, om det så er som ambassadør med henvisninger fra din familie eller bekendte. Eller en skrevet offentlig anbefaling enten på:

Vi samler KUN på tilfredse kunder!
 
Har du evt en reklamation, så lad os fixe denne for dig – udfyld formularen HER

Her kan du læse et udpluk af nogle af de mange positive anmeldelser
vi har fået igennem tiden.

Sandra
18. dec. 2020 - Trustpilot
Læs mere
Den bedste service og den bedste…
Den bedste service og den bedste kvalitet.

Vi har simpelthenhaft sådan en god oplevelse og vi føler, at vi har fået den korrekte rådgivning.

Kan absolut kun varmt anbefales.
Solveig Rytter
26. jun. 2020 - Trustpilot
Læs mere
Super professionel og ærlig
Dygtig, pålidelig, Professionel vil kunden det bedste. Er ærlig og imødekommende og yder den bedste service.
Har stor viden inden for alt om solafskærmning, både indendørs og udendørs.
Kan kun varmt anbefale Gardinmontøren.
Bente
20. nov. 2019 - Trustpilot
Læs mere
Super handel 😊
Har handlet hos Gardinmontøren 2 gange. Er yderst tilfreds, opmåling - levering og opsætning til UG.
Kan kun anbefale at handle med Gardinmontøren.
Maria Allo
20. nov. 2019 - Trustpilot
Læs mere
Rigtig godt tilfreds
God rådgivning i forhold til, hvad jeg skulle vælge af gardin løsninger til min lejlighed. Rigtig god service. Jeg vil klart anbefale Gardinmontøren.
Ann Mette Svendsen
5. dec. 2018 - Trustpilot
Læs mere
Super god service
Super god service. Højeste anbefaling her fra.

Vi har flere gange købt gardiner hos Gardinmontøren Aalborg, og har været meget tilfredse med den behagelige betjening, vejledning og hurtig levering.
Vi kan kun anbefale andre at købe gardiner hos Gardinmontøren – Aalborg.
– Susanne og Carsten R. Lund

Vores oplevelse med Henrik fra Gardinmontøren Aalborg har været yderst positiv. God vejledning ved valg af gardiner, der sikrede den rigtige løsning, hurtig levering med god fleksibilitet, så vi kunne finde et tidspunkt der kunne passe ind i en ellers travl hverdag og et produkt, der har forvandlet vores nye hus til et hjem. Vi anbefaler gerne Henrik, Gardinmontøren Aalborg til andre…
– Mia & Michael Skjødt Huus

Vi blev anbefalet Gardinmontøren Aalborg af vores familie, og har fået lavet en flot løsning til vores nye lejlighed. Lys lamelgardiner med mørklægning til soveværelset. Vi kan sagtens anbefale andre at kontakte Gardinmontøren Aalborg.
– Norma og Kim Nielsen

Personalet fra Gardinmøntøren Aalborg har givet os yderst professionel rådgivning, så vi blev afklaret med vores ønsker og hvilke gardinløsninger der vil passe bedst i vores nybyggede hus. Kvaliteten og servicen er i top og vi vil helt sikkert anbefale Gardinmontøren Aalborg fremover.
– Søren

Gardinmontøren Aalborg var rigtig professionel og gav god vejledning inden købet. Ved besøg i huset, var det et behageligt møde med hurtig opmåling og rådgivning. Kort tid efter lå der et meget velskrevet tilbud med de helt rigtige priser. Montage og installation gik meget let. Alt leveret til aftalte tid og pris. Et rigtig godt forløb leveret af Henrik, Gardinmontøren Aalborg.
– Britt og Morten Ziwes

Vi fik sidste år nye gardiner til hele vores lejlighed fra Gardinmontøren Aalborg. Henrik var hos os forinden for at høre om vores ønsker, og vi fik i den forbindelse uvurderlig rådgivning. Vi havde, inden Henrik kom, besluttet os for hvilken farve vores nye lamelgardiner skulle have, men Henrik fik os overbevist om, at en noget mørkere nuance ville være bedre og det har uden tvivl været det helt rigtige valg. Der blev taget mål ved samme lejlighed og meget kort tid derefter var de nye gardiner klar, og de blev monteret lynhurtigt og yderst professionelt. Vi glæder os hver dag over vores gardiner, og vil til hver en tid give Gardinmontøren Aalborg vores varmeste anbefalinger.
– Line Boe Sørensen

Efter en mindre renovering af køkkenet trængte gardinerne efter mange år også til en udskiftning. Vi kontaktede Gardinmontøren Aalborg, Henrik Rytz, som foreslog sorte plisségardiner med en hvid (neutral) bagside. Under kogepladen har vi altid haft åbent til gryder, pander o.s.v., men det var vi efterhånden blevet lidt trætte af. Henrik kom med det smarte forslag, at lade en plissé i samme desing som i vinduerne dække for rodet. Den er nem at rulle op og ned og giver meget mere visuelt ro i køkkenet. Vi kan på det varmeste anbefale Gardinmontøren Aalborg.
– Laila og Bjarne Andersen

Da jeg skulle flytte i mit nye rækkehus var det meget naturligt, at jeg kontaktede Henrik Rytz fra Gardinmontøren Aalborg. Han kom frem med flere forskellige gode løsninger. Jeg har fået Duette plisse med mørklægning i alle 3 soveværelser i op/ned systemer. I stuen og i køkken/alrum har jeg fået plisse i op/ned system samt de store vinduespartier mod syd valgte jeg flotte lamelgardiner på ca 13 cm bredde – Alt i koks-grå og med alu lister/skinner. Jeg har været glad for den rådgivning og hjælp hertil som Henrik har givet mig i.f.m. indflytningen og gardinvalg som bare fungere 100% optimalt. De bedste anbefalinger herfra til Henrik.

– Knud Hviid

Når man som os ejer et hus,  hvor der ikke er mange standardmål på vinduet og andet – er det skønt at have Henrik/Gardinmontøren Aalborg i baghånden, gode produkter og kan løse enhver gardin-opgave.
– Jesper & Heidi

Vi er netop flyttet i nybygget lejlighed med store vinduespartier. Dette giver et behov for solafskærmning, samtidig vil vi gerne beholde de rene linjer og bevare så meget udsigt som muligt. Henrik Rytz foreslog en løsning med plisségardiner, som kan rulles op både nedefra og oppefra. Vi har dem ofte sat i bunden, da det giver en god rumdeling ud til terrassen og skærmer for det igangværende byggeri/senere naboer mod syd. I soveværelset, som vender mod øst, valgte vi en plissé med mørklægning. Farven blev valgt ud fra vægfarven, for at give en flot tone-i-tone effekt. Vi er super tilfredse med resultatet og vil helt sikkert anbefale Gardinmontøren Aalborg.
– L & B Nygaard Andersen

Jeg har fået lavet lameller til vores stue samt mørklægningsgardiner til værelser. Henrik kom som aftalt, og jeg fik meget hurtigt et tilbud, som levede op til det, som jeg havde forventet. Flot service samt flot monteret. Jeg vil gerne give Henrik mine bedste anbefalinger.
– Jette Gudiksen

Vi kontaktede Gardinmontøren Aalborg idet vi havde behov for en løsning til vores kontorer, samt til vores udstilling med bla. el-betjente produkter og blev bekendt med at Gardinmontøren Aalborg førte produkter fra SOMFY.
I vores udstilling ønskede vi at vise forskellige fjernstyrede løsninger til ældre og handicappede. Der er blevet lavet et bredt udvalg af forskelige produkter både el-løsninger med Tahoma-boks + 4 forskellige typer gardiner med motor og fjernbetjening, samt flere manueller produkter også. Vores erfaring med Gardinmontøren er, at de yder en personlig, venlig og hurtig service.
Vi kan varmt anbefale Gardinmontøren Aalborg, som vi dagligt gør til vores besøgende. De som har behovet og interesse er naturligvis velkommen til at kontakte os, og kigge forbi vores udstilling på Fåborgvej 15 A, 9220 Aalborg Ø.
– Center for Velfærdsteknologi

Vi byggede i sommeren 2016 nyt hus og skulle i den forbindelse have en total gardin-løsning til hele huset. På baggrund af andres gode anbefalinger valgte vi at tage kontakt til Henrik fra Gardinmontøren Aalborg. Vi har været fuldt ud tilfredse igennem hele processen og ikke mindst med det færdige resultat. Professionel og realistisk vejledning i forbindelse med valg af produkter og løsninger, rigtig fair priser og gennemført opmåling og opsætning. Vi har ikke fortrudt at vi valgte et professionelt firma til at udstyre hele huset med gardiner, fremfor at bøvle med det selv og risikere et ikke perfekt resultat.
Vi vil ikke tøve med at give Henrik og Gardinmontøren Aalborg vores varmeste anbefalinger.
– Martin Klyvø

I forbindelse med en stor ombygning af vores hjem, og dertilhørende mange forskellige ønsker til gardinløsninger og ligeledes solafskærmning til et stort terrasseareal, blev vi af vores arkitekt anbefalet Gardinmontøren Aalborg. Vi havde et ønske om et Smarthjem, hvor bl.a. alle vores gardinløsninger og markiser skulle styres via iPhones. Denne opgave har Gardinmontøren Aalborg løst til 100% tilfredshed. Vi havde i forbindelse med processen en rigtig god sparring – både i forhold til de praktiske løsninger, men i høj grad også i forhold til det æstetiske perspektiv. Alle aftaler og leveringer blev overholdt.
– Mads & Mette Nygaard

Vi har gennem mange år, både i vores forretning, men også privat anvendt Gardinmontøren  Aalborg i forbindelse med bestilling af markise, persienner, gardiner m.v.
Det var derfor helt naturligt at kontakte dem igen, da vi skulle bruge fjernbetjent terrassevarmer og sol-gardin i vores udestue. Vores erfaring er, at Gardinmontøren Aalborg altid kommer med gode løsningsforslag, som vi hver gang er blevet super tilfredse med og til en fair pris. Jeg kan varmt anbefale Gardinmontøren.
– Anders Petersen (FOLMER OLSEN Begravelsesforretning)

Verdens flotteste gardiner med min ynglingsfarve lilla og 2 nye flotte persienner, jeg er rigtig glad for den fine løsning som Henrik har lavet hos mig. Det vil glæde mig at anbefale andre at henvende sig til Gardinmontøren Aalborg.
– Anne-Marie Otte Rytter Hansen