PRIKKEN OVER I’ET I DIN INDRETNING

Smag og sans for det skønne er virkeligt personligt, og indretning er derfor noget som virkeligt afhænger af den enkelte. Derfor er det vigtigt at have masser af muligheder, og det gælder selvfølgeligt også, når det kommer til lysindfaldet i dit hjem. Derfor har vi hos Gardinmontøren sørget for, at du har masser af muligheder i form af brands, farver, udtryk og modeller, så du finder gardinerne, som passer ind i din indretning. Vi har alt fra traditionelle gardiner til kapper, foldegardiner samt forhæng, og syr dem selvfølgeligt også efter specialmål. Vores sortiment spænder også over forskellige kvaliteter og prisklasser, så der er noget at finde for enhver smag.

SPECIALOPGAVER

Ud over vores ordinære sortiment, så fremstiller vi desuden også tekstiler med firmalogo eller med eget mønster. Så har du en særlig opgave, så hjælper vi også hellere end gerne med at løse sådanne – selvfølgeligt med samme niveau af ekspertise og professionalisme, som du kender Gardinmontøren for!

SØGER DU INSPIRATION?

Hvis du har brug for lidt inspiration til indretningen hjemme i stuen, i soveværelset eller på kontoret, så kan du prøve at læse Vores Guide her. Her opstiller vi punkter du bør holde øje med, når du indretter de forskellige rum. Få et gratis tip eller to med på vejen – vi stiller med glæde vores viden og ekspertise til rådighed!

HJÆLP! HVAD MED MONTERINGEN?

Du kan være helt rolig. Gardinmontøren  monterer og installerer selvfølgeligt også dine nye gardiner, så du slipper for den hovedpine – imens at du står for stil og placering, så tager vi os af det hårde arbejde.

STIL OG SIKKERHED

Vægter du også sikkerheden højt i dit hjem? Det kan også være at du har brug for en gardinløsning på dit kontor. Perfekt til dette formål forhandler Gardinmontøren brandhæmmende gardinløsninger fra Trevira, hvor at sikkerhed og design forenes i ét produkt.

Normalt mister brandhæmmende materialer deres effekt ved brug og over tid, da slid fjerner det beskyttende lag. Grundet Trevira CS’ sammensætning, så mister materialet ikke sin brandhæmmende effekt, så som traditionelle materialer ellers gør det, da den brandhæmmende effekt ligger i selve materialet. Ud over at være godt for sikkerheden, så er produktet faktisk også miljøvenligt. Dette skyldes materialevalget, som ikke skader miljøet ved afbrænding, men også da man undgår at skulle behandle gardinet med de brandhæmmende midler. En løsning fra Trevira er altså både godt for både øje, sikkerhed og miljø, som du med god samvittighed kan få installeret i dit hjem!

Hvad så med ophæng til mine gardiner?

Vi leverer selvfølgeligt hele løsninger, og til dine nye gardiner får du selvfølgeligt brug for gardinstænger. Gardinstænger leveres efter behov i mange slags farver, udformninger og materialer.
Hvis du er ude i en løsning med snoretræk, så kan dette leveres med el og fjernbetjening, så du kan regulere lysindfaldet uden at rejse dig – dét synes vi er smart. Gardinstænger leveres også i specialmål, så de passer til dine nye gardiner.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Sidder du tilbage med spørgsmål omkring materialer, løsninger til din indretning eller noget helt tredje, så er du mere end velkommen til at Kontakte Os. Vi stiller hellere end gerne vores ekspertise til rådighed. Hos Gardinmontøren får du altid kyndig rådgivning og smilende service. Hvis du vil høre mere om de mange muligheder, så giv os et kald – så sidder vi klar til at vejlede dig. Vi leverer i hele Nordjylland!