Design og stil i haven

Nyd sommeren og de sene aftentimer under en lækker designmarkise. Markiser giver liv og glæde på terrassen – selv i de sene aften timer. Sæt dit helt eget præg på huset og haven med en markise, der er skræddersyet efter dine ønsker. Med en kvalitetsmarkise kan du udvide din bolig, samtidig med at du får mere ud af den danske sommer.

Vores markiser fås i flere forskellige modeller og du kan vælge, om markisen skal være motorstyret eller med manuel betjening. Få skygge for solen, undgå duggen der falder og sid i læ for blæsten – med en markise udvider du dit udendørs beboelsesrum.

Se vores mange inspirationsbilleder af flotte og moderne markiser og lad dig inspirere til en markiseløsning, der sikrer harmoni mellem æstetik, funktionalitet og mekanik.

 

Håndbygget kvalitet til din bolig

Alle vores markiser og screens er produceret og samlet med største omhu. Alle duge er produceret af de bedste materialer. Alle former for aluminiumsstel kan klare al den vind og regn, som vejret påfører dem. Hver eneste komponent i vores markiser er grundigt testet, inden de bliver benyttet i vores produktion og derfor er vores produkter ganske enkelt blandt de bedste på markedet. Derfor giver vi også 5 års garanti på alle udvendige produkter.

Vi har helt sikkert en løsning som passer til dine ønsker og behov, og vi udvikler gerne specialprodukter, så de opfylder dine behov for solafskærmning. Ring til os på kontoret i Aalborg og få en uforpligtende snak. Vi leverer i hele Nordjylland.

VI FORHANDLER KUN KVALITETSMARKISER FRA BRUSTOR.