BLID AFSKÆRMNING ELLER OPSYNSVÆKKENDE INDRETNING

Lyset skifter gradvist henover dagen, og derfor får vi brug for at kunne ændre vores afskærmning derefter. Med panelgardiner er dette så nemt, som det bliver. Panelgardiner giver et minimalistisk og stilrent udtryk. Idéen kommer fra Japan, hvor man bruger store paneler som afskærmning mellem rummene.

HVORDAN VIRKER PANELGARDINER?

Panelerne sidder samlet bag hinanden, så man kun ser det forreste. Med snoretræk eller hånden kan man så trække panelerne for, enkeltvis eller i forlængelse af hinanden. Hvis du får installeret elektrisk betjening til dine panelgardiner, så kan de styres med en fjernbetjening eller sågar en app på din smartphone.

INDDRAG DINE GARDINER I INDRETNINGEN

Du kan med fordel bruge panelgardiner i samspil med andre farver og mønstre, faktisk sågar andre typer gardiner, da det kan være med til at bryde udtrykket i rummet. Både med forskellige farvekombinationer, stoftyper og mønstre kan du skabe opsigtsvækkende indretning, som virkeligt giver liv til et rum!

Panelerne er også ideelle som rumdelere enten på kontoret eller som skydelåger til et skab. De kan også med fordel bruges som skydedør til et walk-in closet, hvis man har sådan et hjemme.

SPECIALOPGAVER

Ud over vores ordinære sortiment, så fremstiller vi desuden også panelgardiner med firmalogo eller med eget mønster. Så har du en særlig opgave, så hjælper vi også hellere end gerne med at løse sådanne – selvfølgeligt med samme niveau af ekspertise og professionalisme, som du kender Gardinmontøren for!

SØGER DU INSPIRATION?

Hvis du har brug for lidt inspiration til indretningen hjemme i stuen, i soveværelset eller på kontoret, så kan du prøve at læse Vores Guide her. Her opstiller vi punkter du bør holde øje med, når du indretter de forskellige rum. Få et gratis tip eller to med på vejen – vi stiller med glæde vores viden og ekspertise til rådighed!

HJÆLP! HVAD MED MONTERINGEN?

Du kan være helt rolig. Gardinmontøren monterer og installerer selvfølgeligt også dine nye gardiner, så du slipper for den hovedpine – imens at du står for stil og placering, så tager vi os af det hårde arbejde.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Sidder du tilbage med spørgsmål omkring materialer, løsninger til din indretning eller noget helt tredje, så er du mere end velkommen til at Kontakte Os. Vi stiller hellere end gerne vores ekspertise til rådighed. Hos Gardinmontøren får du altid kyndig rådgivning og smilende service. Hvis du vil høre mere om de mange muligheder, så giv os et kald – så sidder vi klar til at vejlede dig. Vi leverer i hele Nordjylland fra vores kontor i Aalborg.