Med persiennernes mange egenskaber og moderne farver er mulighederne mange, og det giver dig friheden til at designe din egen stil. Du kan variere lysindfaldet ved at dreje lamellerne og derved skabe den perfekte stemning i rummet. Vælg mellem det materiale der passer dig og kombiner det med forskellige farver, mønstre og størrelser – kun fantasien sætter grænser.

DET KLASSISKE VALG, SOM SIGNALERER STIL OG ENKLE LINJER

Persienner er med til at understrege indretningen og med de mange flotte farver, vil de give din bolig et præg, som matcher til resten af interiøret. De vandrette lameller er helt unikke til at styre lyset, da man blot drejer lamellerne efter solen. Man får lys ind i rummet og kan samtidig se ud. Derfor er persienner et godt valg til både store og små vinduer og kan også leveres i trekantede og skrå udgaver, der alt sammen er med til at gøre persiennen til en fleksibel løsning.

ZENITH PERSIENNER – DYRK DET BLØDE LYS

I samarbejde med designeren Peter Møller-Jensen lancerede solafskærmningsproducenten Stila sidste år sin nye persienneserie Zenith. Som navnet antyder, er serien et absolut højdepunkt inden for både design og funktionalitet. I næsten 25 år har der ikke har været nogen udvikling indenfor design af persienner, men sammen med Peter Møller, har Stila virkelig rykket grænserne for persiennedesign. Samarbejdet er mundet ud i udviklingen af syv unikke persiennemodeller, fra den energibesparende ”Energy”-persienne til den behagelige ”Wellness”-persienne.

NYT LYSDESIGN OG FORBEDRING AF INDEKLIMAET

Den unikke designer-persienne transformerer det skarpe nordiske lys, så lyset bliver varmere, når det strømmer ind gennem persiennerne. Rent teknisk kan det lade sig gøre, fordi der tapes en tynd, orange farvestribe yderst på undersiden af lamellerne, der fanger det hårde sollys udefra, og transformerer det til blødt lys, når det kommer ind i rummet. Og det sker på en måde, så det hverken skæmmer persiennen eller kan ses. Den nye Zenith persienne giver derved et unikt og behageligt indeklima.

SPAR PÅ ENERGIEN MED PERSIENNER

Den nye ”Energy”-persienne leveres i fem flotte lamelfarver, som alle har en varme/kulde reflekterende bagside. Denne belægning har den unikke virkning, at man sparer energi, når persiennen er lukket. Lamellerne reflekterer varmen om sommeren, hvilket gør rummet køligere, og man sparer derfor energi til nedkøling. Om vinteren reflekterer belægningen varmen fra lokalet, og samtidig skaber bagsiden et isolerende rum mellem persiennen og vinduesruden. Dette nedsætter varmetabet til ruderne og giver et behageligt indeklima og et forbedret varmeregnskab.

ÆSTETISKE GARDINER – DIREKTE HJEM TIL DIG

Persienner er perfekte til hjem der gerne vil have et flot og æstetisk udtryk. Vi har et stort udvalg af flotte persienner i forskellige farver og størrelser, og bedst af alt, så kommer vi ud til dig med dem, så du kan se hvilke der passer perfekt ind i dit hjem. Kontakt os, og få gardinbussen ud til dig, så du kan se vores udvalg af persienner. Her får du også mulighed for råd og vejledning til hvilke persienner der passer bedst til dit hjem. I bussen har vi også et stort udvalg af andre gardiner hvis ikke persienner lige var sagen. Kontakt os i dag og få gardinbussen ud til dig, helt gratis og uforpligtende, og se hvad vi kan tilbyde dig af gardiner og vejledning.