GARDINER TIL STUEN

Stemning, stil og liv i stuen

Stuen er ofte familiens samlingssted efter dagens aktiviteter – stedet hvor der slappes af, snakkes og hygges. Derfor er det vigtigt, at valget af gardiner både afspejler stuens indretningsstil, og samtidig skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Stuen er det rum, hvor det kan være sværest at vælge gardiner – simpelthen fordi der er så mange muligheder. Når du vælger gardiner til stuen, skal du tænke over:

Lysindfaldet
Store lyse vinduer er med til at skabe liv i stuen og især om sommeren er det skønt, når det naturlige lys står ind og giver en særlig atmosfære. Det kan dog også være generende, hvis der kommer for meget sollys i stuen. Specielt lamelgardiner, persienner og panelgardiner giver dig mulighed for at regulere lysindfaldet, så det ikke virker generende.

Temperatur
Med det rette gardin kan du regulere temperaturen i stuen. Gennem de sidste år er der sket en stor udvikling i gardiner med en isolerende effekt. Vores specielle Klimagardiner består af 3 typer gardiner, som både har en gavnlig effekt på indeklimaet og dermed på jeres energiforbrug.

Beskyttelse af møblerne
Hvis din stue vender mod syd, så er dine møbler udsat for solens stråler meget af dagen, hvilket kan føre til, at møblerne falmer.

Terassedøre
Solafskærmning som rullegardiner, plisségardiner eller lamelgardiner er en effektiv løsning til din terrassedør.

 

GARDINER TIL SOVEVÆRELSET

Find ro i behagelige omgivelser

Udover at skabe optimale betingelser for din søvn, så skal solafskærmningen i dit soveværelse også tilføre rummet stemning og stil. For ofte så bruges soveværelset også til påklædning, til at se tv i eller at læse i og det stiller krav til valg af gardin. Når du vælger gardiner til soveværelset, skal du tænke over:

Mørkt eller lyst
Har du eller børnene brug for fuldstændig mørklægning, når I sover, så er Duette plisségardiner med LIGHTBLOCK den ideelle løsning. Et rullegardin med mørklægningsstof er også et godt valg som mørklægningsløsning,

Temperatur
Det rette gardin kan være med til at regulere temperaturen i dit soveværelse. Vores isolerende gardiner der fås som persienne, plissé og rullegardin med termoeffekt er et godt valg, hvis du ønsker at holde varmen ude om sommeren og holde varmen inde om vinteren.

Privatliv
Ønsker du at skærme for indsynet fra gaden eller naboer, når du opholder dig i soveværelset, så er persienner og lamelgardiner et godt valg. Ved at dreje lamellerne kan du nemt kontrollere indsynet. En anden ideel løsning er vores plisségardiner med mulighed for at parkere gardinet hvor som helst, så det kun dækker midten af vinduet og derved lukker mest muligt lys ind.

 

GARDINER TIL KØKKENET

Når det både skal være funktionelt og flot

Køkkenet er samlingspunktet for hele familien og der er ofte stor aktivitet. I køkkenet er det skønt med mest muligt naturligt sollys, samtidig med at gardinerne er med til at understrege køkkenindretningen. Når du vælger gardiner til køkkenet, skal du tænke over:

Indsyn
Vil du gerne have mest muligt sollys i køkkenet, men gerne undgå nysgerrige blikke fra forbipasserende, hvis køkkenet ligger ud mod gaden, så er lamelgardiner eller persienner et godt valg. En anden mulighed er plisségardiner med  mulighed for at sænke gardinet oppefra, så du kan vælge at skærme af i midten af vinduet eller døren.

Hygiejne
Da gardiner i køkkenet ofte udsættes for mados og sprøjt fra pander og opvask, så er det vigtigt at vælge gardiner, der nemt kan rengøres. Visse typer rullegardiner og alle persienner rengøres nemt med en klud. Har du købt lamel- og panelgardiner samt plisségardiner i stoffer der egner sig til vask, er det nemt at vaske gardinet.

GARDINER TIL BADEVÆRELSET


Tid til velvære og flot design

Badeværelset er rummet til velvære og afslapning og derfor skal gardinet kunne opfylde flere funktioner. Et badeværelsesgardin skal både være praktisk i forhold til fugt, funktionelt i forhold til justering af lyset og indkig samt være dekorativt, så det passer til stilen. Når du vælger gardiner til badeværelset, skal du tænke over:

Lysindfald
Ofte er badeværelsesvinduer små og derfor er det vigtigt, at vælge et gardin, der lukker mest muligt lys ind, så du kan få glæde af det naturlige lys.

Fugt
Gardinet i et badeværelse skal kunne tåle den megen fugt og damp, der opstår i rummet. Et plisségardin med den specielle Topar belægning, der er designet til at modstå fugt og vand, er et godt valg. Er vinduet placeret tæt på badet, så er persienner en rigtig god løsning.

Privatliv
Et gardin i badeværelset kan være med til at skærme af for nysgerrige blikke, så du kan bade i fred. Med et plisségardin eller persienne kan du nemt lukke af for indsyn, samtidig med at der stadig lukkes lys ind i rummet.

UDENDØRS SOLAFSKÆRMNING

Design og stil i haven

Trænger du til at få at frisket dit hus, din have eller terrassen op på en lidt raffineret måde, er der mange muligheder. Vi tilbyder et bredt udvalg indenfor markiser, parasoller, zip-screens samt udvendige persienner og rullegardiner. Hvorfor ikke sætte dit helt eget præg på dit hvide hus med en af de mange flotte markiseduge eller vælg en kontrastfarve for at sætte hus, terrasse og markise i spil sammen. Du kan også vælge lige præcis det design, der sætter dit rødmalede sommerhus i det relief, du selv ønsker. Med eller uden striber. Lyst eller mørkt – kun fantasien sætter grænser.

Vi råder over løsninger, der dækker alle typer behov – alt sammen i den bedste kvalitet på markedet. Klik dig rundt på vores inspirationsbilleder og se de mange flotte modeller og løsninger til udendørs solafskærmning.

GARDINER TIL KONTORET

Skab det optimale arbejdsklima

Vi tilbringer meget af vores tid på arbejdspladsen og kontoret, og derfor er det vigtigt, at indeklimaet er optimalt. Vi kender det alle – solens stråler og varmen på et kontor kan være generende og dermed gå ud over produktiviteten. Men med den rette solafskærmning kan I både regulere temperaturen på kontoret, samtidig med at I kan justere lysindfaldet alt efter rummets placering. Når I vælger gardiner til kontoret, skal I tænke over:

Lysindfald
Vil du undgå generende genskin i computeren, når du arbejder, men samtidig kunne bevare udsynet, så er persienner og lamelgardiner et oplagt valg. I får både det naturlige dagslys på kontoret, I undgår lysrefleksion i computerskærmene og I kan regulere mængden af lys der strømmer ind på kontoret ved nemt at dreje lamellerne.

Temperatur
Bliver det for varmt på kontoret på grund af solens stråler om sommeren, eller for koldt om vinteren på grund af store vinduespartier, så kan det gå ud over effektiviteten og humøret. Den korrekte solafskærmning kan være med til at skabe de optimale betingelser for arbejdsklimaet, og specielt vores effektive og populære Klimagardiner er velegnet til kontorer og arbejdspladser.