Gardinmontøren er gået i arv i familien Dahl siden 1903. Meget har dog ændret sig siden dengang, hvor Axel Dahl startede forretningen i Skive. Gardinmontøren er placeret på Gugvej 89 og udvalget i skræddersyede gardinløsninger er stadigt bredere. Én ting er dog den samme, som den altid var været – den helt unikke service.

Vi sætter og har altid sat en ære i at gøre vores kunder mere end bare tilfredse.

Vores erfaring inden for gardiner og markiser er således din garanti for, at resultatet altid bliver i top.

“Du er i centrum – det er dine behov og ønsker , vi tager udgangspunkt i, når vi skal skræddersy den bedste gardinløsning til dig. Hos os får du med andre ord en fagspecifik ekspertise og en service, der rækker ud over det sædvanlige. Vi er nemlig aldrig færdige før du har fået dine ønsker opfyldt og resultatet er i top”

Skræddersyede løsninger

Vi tager os tid til at lytte til dine ønsker, så vi sammen finder den bedst mulige løsning til dig og rådgiver ud fra en viden om farver, design og lysindfald, så dit hjem bliver den perfekte ramme for dig og din familie.

Uanset ordrens størrelse – om det drejer sig om at køb af rullegardiner, køb af plisségardiner, generelt gardiner til hele hjemmet, en markise til terrassen eller solafskærmning – skræddersyes løsningen.

BLIV INSPIRERET TIL FORNYELSE!

Mangler du inspiration og gode idéer til hvordan du med solafskærmning, kan give dit hjem ekstra liv og stil? Så klik dig rundt mellem vores mange inspirationsbilleder og se de mange kreative løsningsmodeller. Vi giver også gode råd til hvilke solafskærmningsløsninger, der egner sig bedst til rummene i dit hjem og hvordan vinduets form kan have betydning for valget af gardiner.

Vores gardineksperter står naturligvis også klar til at vejlede dig, så du er rustet til at træffe det helt rigtige gardinvalg. For os er det vigtigste, at du får mulighed for at vælge det produkt, som du vil have mest glæde af i de næste mange år.

Hvis du er interesseret

Ring på tlf. nr. 98 14 95 00 og bestil en tid hos en af vores lokale Gardinbusser.