< >

Vi har flere gange købt gardiner hos Gardinmontøren, og har været meget tilfredse med den behagelige betjening, vejledning og hurtig levering.
Vi kan kun anbefale andre at købe gardiner hos Gardinmontøren.

Susanne og Carsten R. Lund

< >
Vi er netop flyttet i nybygget lejlighed med store vinduespartier. Dette giver et behov for solafskærmning, samtidig vil vi gerne beholde de rene linjer og bevare så meget udsigt som muligt. 
Henrik Rytz foreslog en løsning med plisségardiner, som kan rulles op både nedefra og oppefra. Vi har dem ofte sat i bunden, da det giver en god rumdeling ud til terrassen og skærmer for det igangværende byggeri/senere naboer mod syd.I soveværelset, som vender mod øst, valgte vi en plissé med mørklægning. Farven blev valgt ud fra vægfarven, for at give en flot tone-i-tone effekt.
Vi er super tilfredse med resultatet og vil helt sikkert anbefale Gardinmontøren.
Venlig hilsen L & B Nygaard Andersen
< >

Vores oplevelse med Henrik fra Gardinmontøren har været yderst positiv. God vejledning ved valg af gardiner, der sikrede den rigtige løsning, hurtig levering med god fleksibilitet, så vi kunne finde et tidspunkt der kunne passe ind i en ellers travl hverdag og et produkt, der har forvandlet vores nye hus til et hjem.

Vi anbefaler gerne Henrik, Gardinmontøren til andre…

Mia & Michael Skjødt Huus

< >

Når man som os ejer et hus,  hvor der ikke er mange standardmål på vinduet og andet – er det skønt at have Henrik/Gardinmontøren i baghånden, gode produkter og kan løse enhver gardin-opgave.

Mvh Jesper & Heidi

< >

Vi blev anbefalet Gardinmontøren af vores familie, og har fået lavet en flot løsning til vores nye lejlighed. Lys lamelgardiner og lamel med mørklægning til soveværelset. Vi kan sagtens anbefale andre at kontakte Gardinmontøren.

Mvh Norma og Kim Nielsen

< >

Vi kontaktede Gardinmontøren idet vi havde behov for en løsning til vore kontorer, samt til vores udstilling med bla el-betjente produkter og blev bekendt med at Gardinmontøren førte produkter fra SOMFY.
I vores udstilling ønskede vi at vise forskellige fjernstyrede løsninger til ældre og handicappede.
Der er blevet lavet et bredt udvalg af forskelige produkter både el-løsninger med Tahoma-boks + 4 forskellige typer gardiner med motor og fjernbetjening, samt flere manueller produkter også.
Vores erfaring med Gardinmontøren er, at de yder en personlig, venlig og hurtig service.
Vi kan varmt anbefale Gardinmontøren, som vi dagligt gør til vore besøgende.
De som har behovet og interesse er naturligvis velkommen til at kontakte os, og kigge forbi vore udstilling på Fåborgvej 15 A, 9220 Aalborg Ø.

Med venlig hilsen – Center for Velfærdsteknologi

< >

Personalet fra Gardinmøntøren har givet os yderst professionel rådgivning, så vi blev afklaret med vores ønsker og hvilke gardinløsninger der vil passe bedst i vores nybyggede hus. Kvaliteten og servicen er i top og vi vil helt sikkert anbefale Gardinmontøren fremover.

Mvh Flavia Maties

< >

Jeg har fået lavet lameller til vores stue samt mørklægningsgardiner til værelser. Henrik kom som aftalt, og jeg fik meget hurtigt et tilbud, som levede op til det, som jeg havde forventet.

Flot service samt flot monteret. Jeg vil gerne give Henrik mine bedste anbefalinger 🙂

Med venlig hilsen
Jette Gudiksen

< >

Gardinmontøren var rigtig professionel og gav god vejledning inden købet. Ved besøg i huset, var det et behageligt møde med hurtig opmåling og rådgivning. Kort tid efter lå der et meget velskrevet tilbud med de helt rigtige priser. Montage og installation gik meget let. Alt leveret til aftalte tid og pris. Et rigtig godt forløb leveret af Henrik, Gardinmontøren.

Mvh Britt og Morten Ziwes

< >

Vi byggede i sommeren 2016 nyt hus og skulle i den forbindelse have en total gardin-løsning til hele huset. På baggrund af andres gode anbefalinger valgte vi at tage kontakt til Henrik fra Gardinmontøren. Vi har været fuldt ud tilfredse igennem hele processen og ikke mindst med det færdige resultat. Professionel og realistisk vejledning i forbindelse med valg af produkter og løsninger, rigtig fair priser og gennemført opmåling og opsætning. Vi har ikke fortrudt at vi valgte et professionelt firma til at udstyre hele huset med gardiner, fremfor at bøvle med det selv og risikere et ikke perfekt resultat.

Vi vil ikke tøve med at give Henrik og Gardinmontøren vores varmeste anbefalinger.

Martin Klyvø

< >

Vi fik sidste år nye gardiner til hele vores lejlighed fra Gardinmontøren. Henrik var hos os forinden for at høre om vores ønsker, og vi fik i den forbindelse uvurderlig rådgivning. Vi havde, inden Henrik kom, besluttet os for hvilken farve vores nye lamelgardiner skulle have, men Henrik fik os overbevist om, at en noget mørkere nuance ville være bedre og det har uden tvivl været det helt rigtige valg. Der blev taget mål ved samme lejlighed og meget kort tid derefter var de nye gardiner klar, og de blev monteret lynhurtigt og yderst professionelt. Vi glæder os hver dag over vores gardiner, og vil til hver en tid give Gardinmontøren vores varmeste anbefalinger.

Line Boe Sørensen

< >

Vi har gennem mange år, både i vores forretning, men også privat anvendt Gardinmontøren i forbindelse med bestilling af markise, persienner, gardiner m.v.

Det var derfor helt naturligt at kontakte dem igen, da vi skulle bruge fjernbetjent terrassevarmer og solgardin i vores udestue.

Vores erfaring er, at Mads Dahl altid kommer med gode løsningsforslag, som vi hver gang er blevet super tilfredse med og til en fair pris.

Jeg kan varmt anbefale Gardinmontøren.

 Anders Petersen
FOLMER OLSEN Begravelsesforretning

 

< >

I forbindelse med en stor ombygning af vores hjem, og dertilhørende mange forskellige ønsker til gardinløsninger og ligeledes solafskærmning til et stort terrasseareal, blev vi af vores arkitekt anbefalet Mads Dahl fra Gardinmontøren. Vi havde et ønske om et Smarthjem, hvor bl.a. alle vores gardinløsninger og markiser skulle styres via iPhones. Denne opgave har Mads Dahl løst til 100% tilfredshed. Vi havde i forbindelse med processen en rigtig god sparring med Mads – både i forhold til de praktiske løsninger, men i høj grad også i forhold til det æstetiske perspektiv. Alle aftaler og leveringer blev overholdt – samtidig er Mads Dahl omhyggelig og som person meget sympatisk.

Mads & Mette Nygaard

 

< >

Efter en mindre renovering af køkkenet trængte gardinerne efter mange år også til en udskiftning. Vi kontaktede Gardinmontøren, Henrik Rytz, som foreslog sorte plisségardiner med en hvid (neutral) bagside. Under kogepladen har vi altid haft åbent til gryder, pander o.s.v., men det var vi efterhånden blevet lidt trætte af. Henrik kom med det smarte forslag, at lade en plissé i samme desing som i vinduerne dække for rodet. Den er nem at rulle op og ned og giver meget mere visuelt ro i køkkenet. Vi kan på det varmeste anbefale Gardinmontøren.

Laila og Bjarne Andersen

< >

Verdens flotteste gardiner med min ynglingsfarve lilla og 2 nye flotte persienner, jeg er rigtig glad for den fine løsning som Henrik har lavet hos mig. Det vil glæde mig at anbefale andre at henvende sig til Gardinmontøren.

Med venlige hilsner
Anne-Marie Otte Rytter Hansen

< >

Da jeg skulle flytte i mit nye rækkehus var det meget naturligt, at jeg kontaktede Henrik Rytz fra Gardinmontøren. Han kom frem med flere forskellige gode løsninger. Jeg har fået Duette plisse med mørklægning i alle 3 soveværelser i op/ned systemer. I stuen og i køkken/alrum har jeg fået plisse i op/ned system samt de store vinduespartier mod syd valgte jeg flotte lamelgardiner på ca 13 cm bredde – Alt i koks-grå og med alu lister/skinner. Jeg har været glad for den rådgivning og hjælp hertil som Henrik har givet mig i.f.m. indflytningen og gardinvalg som bare fungere 100% optimalt. De bedste anbefalinger herfra til Henrik.

Med venlig hilsen Knud Hviid