FÅ BESØG AF GARDINBUSSEN

Mangler du inspiration eller vejledning til hvordan nye gardiner kan give dit hjem et helt nyt udseende, så lad vores gardinbus komme forbi til et uforpligtende besøg. Er du usikker på selv at måle op og montere, så lad os gøre det for dig. Vores professionelle gardin-rådgivere giver dig gratis og uforpligtende rådgivning omkring din næste gardinløsning.

Med i bussen har vi et hav af forskellige gardiner, skulle du nu være i tvivl om hvilken type gardin du ønsker. Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige gardin til dit hjem. Vi har plisségardiner, lamelgardiner, rullegardiner og panelgardiner og mange flere slags gardiner med os i gardinbussen, så du kan vælge efter behov.  

GARDINBUS I NORDJYLLAND

Bor du i Nordjylland og står du og mangler nye gardiner, så kontakt os og få besøg af gardinbussen. Vi kommer med glæde ud til dig og hjælper dig med at vælge fra vores store udvalg af gardiner. Vi holder til i Aalborg, og kommer gerne rundt i hele nordjylland, så du kan få lige præcis de gardiner du gerne vil have. Om du bor i Hals eller Støvring, gør os ingen forskel, vi kommer og træder til, hvis du ønsker det – helt uforpligtende.

Mangler du idéer eller vejledning til hvilke gardiner du skal vælge, så hjælper vi dig hellere end gerne. Gardinbussen er udstyret med størstedelen af vores sortiment, så du får lov at se hvad der passer bedst ind i dit hjem.

UFORPLIGTENDE RÅD OG VEJLEDNING

Ring til os på tlf. 98 14 95 00 og få besøg af gardinbussen – helt uforpligtende.

Vi yder en ekstraordinær rabat til dem, som selv påtager sig ansvaret og arbejdet med at måle op og montere sine gardiner. Til gengæld kan du, når du besøger vores butik eller bestiller en gardinbus, forvente god service og rådgivning, samt opmåling og montering af kvalificerede og veluddannede fagfolk.

Hos Gardinmontøren stræber vi altid efter at yde den bedste service muligt, så du altid er tilfreds med vores arbejde. Vi hjælper dig med råd og vejledning – helt uforpligtende, og hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige gardiner til dit hjem. Vi er et hold af professionelle og faglærte medarbejdere som altid sørger for at kvaliteten er i top. Skulle du være forhindret i at komme forbi vores butik og showroom eller er du usikker på opmåling af gardiner, så ring til os, så sender vi gardinbussen ud til dig, og så klarer vi det hele.