Gardinbus aalborg - book gratis besøg

Gardinbus aalborg

Gardinbussen i Aalborg er den erfarne og professionelle service, som Gardinmontøren Aalborg tilbyder i forbindelse med opsætning af gardiner til privat og erhverv.

Book et gratis besøg af gardinbussen og få leveret og monteret dine nye gardiner – hvad enten du ønsker, plisségardiner, rullegardiner eller noget helt tredje. Vi hjælper med at finde den bedste gardinløsning til dig og dit hjem.

Gardinbussen er en mobil gardinmontør i Nordjylland, der gør det nemmere for dig at få nye gardiner i hjemmet. Garvede gardinmontører opsætter gardiner i Aalborg området, så du selv slipper for besværet. Vi kører både ud og opsætter gardiner privat og gardiner til erhverv.

Med gardinbussen tilbyder Gardinmontøren Aalborg samme service og rådgivning, som i en fysisk butik, bare hjemme ved dig. Vi kan hjælpe med opsætning af gardiner i Nibe, Svenstrup, Aabybro og mange andre byer i Aalborgområdet.

Opmåling, rådgivning og tilbud med gardinbussen

Det er ikke altid nemt at finde de rigtige gardiner, og endnu sværere at finde frem til den rigtige løsning for dit hjem. Med gardinbussen kommer vi ud, måler op, vejleder og rådgiver dig i det bedste valg af gardiner til din bolig, kontor eller virksomhed.

Efter besøget vil du modtage et fast tilbud, der inkluderer levering og montering af gardiner. Med bestilling af gardinbussen sørger vi således for alt det praktiske forbundet med opsætning af nye gardiner. Det betyder, at du selv slipper for besværet og kun behøver tage stilling til, hvilke gardiner du ønsker.

Kontakt den populære gardinbus i Aalborg i dag!

Vi har i mange år haft butik og showroom på Gugvej i Aalborg, men har i dag bevidst og udelukkende valgt at køre forretningen fra vores gardinbus. Det er dog stadig den samme professionelle rådgivning og montering, vi tilbyder.

Med gardinbussen kan vi tilbyde en endnu bedre service, hvor vi kommer ud til dig i stedet for, at du skal komme til os.

Ring til os på 98 14 95 00 og lav en aftale med os – vi kommer som aftalt med gardinbussen, så du får den bedste service og løsning til hjemmet eller kontoret. Du er også velkommen til at sende os en besked via formularen.