Zip-screens – æstetisk og funktionelt

Hvis du ikke har mulighed for at montere en traditionel vinduesmarkise, så er zip-screens som solafskærmning et oplagt valg. Brustor zip-screens er en effektiv løsning til at forhindre solvarme og blænding inde i bygninger. Vores zip-screens fremstilles specielt til den enkelte opgave, og de er produceret og konstruerede, så de kan klare det danske omskiftelige vejr. 

Med zip-screens fra Brustor kan du derved sikre et godt indeklima, samtidig med at solafskærmningen harmonerer med bygningens arkitektur. 

Udvendige Zip-screens – Facadens energi-filter

Udvendige zip-screens er et utrolig velegnet produkt til erhvervsbygninger eller andre bygninger med solrige glasfacader. De udvendige zip-screens er især effektive til at afskærme for solens skadelige stråler om sommeren.

Zip-screens er tilkoblet en motor, som du har mulighed for at betjene med en fjernbetjening eller en fast kontakt. På den måde kan du selv afgøre, hvor meget eller lidt din screen skal afskærme afhængig af solen den pågældende dag. 

Enkel og effektiv solafskærmning

Hos Gardinmontøren Aalborg ønsker vi at rådgive dig bedst muligt, og vi håber, at du vil blive inspireret til den rigtige løsning. Når du køber zip-screens hos os, har du mulighed for at sætte dit personlige aftryk på de funktionelle screens, så du får nøjagtigt det resultat, du ønsker. 

Uanset om du ønsker at forbedre indeklimaet ved at holde solens stråler ude, eller om du ønsker at afskærme mod solens blændende stråler, er zip-screens en enkel og effektiv løsning for dig. 

Ønsker du at høre mere?

Lyder zip-screens som den rette løsning for dig, og har du spørgsmål til æstetik, funktionalitet eller mekanik, er du velkommen til at kontakte os. Vi stiller hellere end gerne vores ekspertise til rådighed. Når du bestiller zip-screens hos Gardinmontøren Aalborg, skal du ikke tænke på opsætningen. For vi leverer og monterer selvfølgelig din nye kvalitets zip-screen, så du slipper for den hovedpine.