HISTORIE

GARDINMONTØREN

GARDINER I OVER 100 ÅR

Familien Rytz har drevet trikotage og manufaktur forretning, som i de gode gamle dage – mest med rådgivning og salg af løsdele, til folk der den gang selv syede deres stof og gardiner i Aalborg. Der blev dog også solgt de mere fuldendte løsninger som man idag mest kender indenfor professionel gardinmontering.

Produktsortimentet blev fra årtier siden udvidet fra stof- og rullegardiner og til de lækre sol-afskærmningsprodukter som fx. ‘Duette plissegardiner’ i mange forskellige funktioner og betjeningsmuligheder.

Vi er bla også et udspring fra Dahls Gardiner og Gardinmontøren – familien Dahl, som ligeledes har eksisteret i over 100 år og over 4 generationer. Familien Dahl valgte over en årrække af afhandle deres velkendte og velplejet forretning til Familien Rytz.

Jeg er personligt enormt ydmyg og samtidig stolt af, at kunne føre firmaet videre på selv samme vellidte måde hos vores gamle men også nye kunder.

Jeg har naturligt gjort mit til at sætte et personligt præg på forretningen blandt andet den populære gardinbus i Aalborg. Derudover har jeg optimeret og ændret mange procedurer, samt måden jeg rådgiver og servicere mine kunder på, således at forretningen vil kunne eksistere i mange flere år og generationer ud i fremtiden.

Husk når du har med Gardinmontøren Aalborg at gøre, så er det mig Henrik du har dialogen med fra start til slut – dvs. ift. aftaler, rådgivning, opmåling, udregning, og som til slut kommer og monterer hos dig. Din tryghed for at tingene bliver som aftalt.

Med venlig hilsen
Henrik Rytz – Indehaver

Gardinmontøren Aalborg – Din sikkerhed for kvalitet!

Et par gamle regninger fra min bedstefars tid
i branchen, ca. 1950’erne…