Vi støtter

Lokalsporten

GARDINMONTØREN AALBORG STØTTER LOKALSPORTEN

Gug boldklub

Gardinmontøren Aalborg støtter bl.a. den lokale fodbold klub Gug Boldklub med et sponsorat – og er derfor synlig på lægterne i form af  en stor flot banner-reklame, samt annoncer i klubbens ‘klubblad’.

Nedenfor kan du se banneret som er placeret på Gug Boldklub’s anlæg samt annoncen til deres klubblad.

Ishockey

Gardinmontøren Aalborg har ligeså været sponsor i en årrække ved Aalborgs ishockey klub – AaB Ishockey på de forskellige ungdomshold (U-hold) med sponsorater til såvel udstyr samt beklædning med vores logo-tryk derpå til de unge drenge og piger som dyrker sporten.

Der har også været sponsorater til ishockeyens Elite-afdeling, bedre kendt som – Aalborg Pirates – Her ligeledes opsat en flot stor bandereklame langs isen… Se reklamen nedenfor her:

Fra en Aalborg Pirates elitekamp med Gardinmontøren Aalborg’s bandereklame på straffeboxen.
Min søn Philip Rytz på foto i midten, foran reklame banden.
Min søn Louis Rytz og og jeg selv Henrik Rytz til ishockey træning.

Aalborg Sportskarate

Aalborg SportsKarate .dk har ligeså fået sponsorater fra Gardinmontøren Aalborg og anvendt til køb af beklædning med vores firma logo på.

Aalborg Seniorsport

Aalborg SeniorSport har vi også et godt samarbejde med, lavet deres flotte nye lokaler, samt at deres medlemmer også typisk er vores kunder, vi har ihvertfald hilst på mange, som også har anvendt os igennem livet som deres lokale gardinleverandør.

Spar Nord

Gardinmontøren Aalborg – Familien Rytz har lavet gardiner for såvel Spar Nord’s mange kontorer, bygninger og bank afdelinger samt for de ansatte i mange årtier.

Ældre sagen

Vi har iøvrigt et godt og gammelt samarbejde med Ældre Sagen (Aalborg afd.) – hvor vi bl.a. har lavet deres nyrenoveret lokaler i Nørresundby. Samt at Gardinmontøren Aalborg altid laver et rigtig godt tilbud til Ældre Sagens medlemmer, hvor tillid og tryghed altid er i højsædet.

Vi har igennem rigtig mange år lavet gardiner hos mange af Ældre Sagens medlemmer, og ynder at yde den bedste service og rådgivning hver eneste gang.

Kræftens Bekæmpelse

Ud over at støtte den lokale ungdom – vore alles fremtidige arbejdskraft – Er vores absolut store ønske altid at kunne yde sponsorater til Kræftens Bekæmpelse, noget der rammer os alle, om ik’ os selv, så en i familie eller nærtstående – Så for Gardinmontøren Aalborg, har dette altid haft en særlig plads i vores hjerte.

Se mere her: www.gardinmontoren.dk 
Med venlig hilsen – Henrik Rytz – 98 14 95 00