Er dit mørklægningsgardin ikke helt godt nok, eller er du forstyrret af lys-spalterne omkring gardinet? Med LightBlock-system fra Stila får du en enestående mulighed for at mørklægge dit rum med hele 99% og fjerne lys-spalterne i vindueskarmen.

LightBlock er udviklet til anvendelse sammen med Dupli gardiner. I det unikke system laves der en slids inden i Dupli gardinet, hvori en skjult skinne forhindrer lysspalter i vindueskarmen. Selve Dupli gardinet er beklædt indvendig med en særlig folie, som gør gardinet særligt mørklæggende, hvorved 99% mørklægning opnås, når Dupli gardinet er trukket helt ned.

Fra stue til hjemmebiograf

LightBlock er ikke kun en nyttig løsning til soveværelset. Er man film-elsker, og vil man gerne have muligheden for at mørklægge stuen helt – ligesom i biografen – er denne form for mørklægning en fantastisk løsning. I kombination med et Dag & Nat Dupli gardin kan man endda få det bedste fra begge verdener, når et lystransmitterende og et mørklæggende gardin kombineres til et valg mellem 99% mørklægning eller blødt lysindfald. Så er der kun tilbage at lave rigeligt med popcorn.

Mørket er vigtigt for dit helbred

Vidste du, at flere studier har påvist, at det ikke alene er bedst at sove i mørke, men faktisk kan være direkte sundhedsskadeligt at sove i et lyst lokale? Mørket er nemlig med til at styre vores stofskifte, DNA-skade respons, cellecyklus og hormonproduktion, der sikrer vores gode helbred.

LightBlock – for din varmeregnings skyld

Dupli gardinerne har en isolerende effekt i dine vinduer. Med sin indvendige thermofolie kan Dupli gardinerne reducere varmetabet fra vinduerne med op til 46%. Dermed gør du både miljøet og din pengepung en tjeneste. Hvor meget varmetabet reduceres med afhænger bl.a. af vinduestype, størrelse og brug.